Алекс Сърчаджиева е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Новата визия й стои много добре

Актрисата Алекс Сърчаджиева несъмнено е от онези хора, които могат да те заразят с усмивката си.

Напоследък обаче на главата й се струпаха доста неволи. Именно те помрачиха чаровната й усмивка. Напоследък обаче Алекс Сърчаджиева сякаш е започнала да излиза от черната дупка, в която бе попаднала след кончината на половинката си Иван Ласкин.

Алекс Сърчаджиева

Новата визия й стои много добре

Освен, че отново е върнала усмивката си, Алекс Сърчаджиева продължава с промените около себе си. Сред „виновниците“ за промяната й, е и известният сред звездите коафьор Николай Иванов-Нико, пише ХотАрена.

В един от най-трудните периоди от живота й, именно талантливият коафьор бил един от душеприказчиците й. Той не само се стараел всячески да я разведри, а и я убедил да внесе промяна във външния си вид.

Той бил категоричен, че една рязка промяна, ще й се отрази доста добре и по всичко личи, че се е оказал прав. Така, следвайки съветите му, Алекс Сърчаджиева променила цвета на косата си от рус на шоколадово кафяв. Тя е с новата визия от няколко седмици.

Почитателите на актрисата също останали приятно изненадани от промяната във външния й вид. Те, както и приятелите от близкото й обкръжение, не пропускат да подчертаят, че новият външен вид много й отива.

Към момента тя обикаля из страната с постановката на Сатиричния театър „Терапевти“. Освен това се е нагърбила и с редица други ангажименти, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар