Меган Маркъл и принц Хари взривиха Великобритания с тази снимка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малкият Арчи е поверен в ръцете на баща си

Херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари показаха нова снимка на отрочето си Арчи, с която взривиха британското общество.

Меган Маркъл и принц Хари публикуваха новото фото на едномесечния си син по повод Деня на бащата.

Меган Маркъл

Малкият Арчи е поверен в ръцете на баща си

Снимката бе придружена със следното пожелание
„Честит Ден на бащата! И с пожелания за много специален първи Ден на бащата на херцога на Съсекс (принц Хари)“, пише кралската двойка на официалния си акаунт в Инстаграм.

Меган Маркъл и принц Хари публикуваха черно-бяла снимка на Арчи. Тя е запечатала как показва как принц Хари държи сина си. На фотоса се вижда и лявата ръка на принца, върху която е сватбената му халка, пише pik.bg.

Припомняме, че тези дни принц Хари изсъска Меган Маркъл през зъби. Това се случи на публично място, а реакцията му бе породена от нейната несъобразителност.
Докато цялото семейство се бе събрало на терасата по случай официалното отбелязване на рождения ден на кралица Елизабет Втора, който бе през април, Меган си позволи да направи нещо непростимо.

Вместо да застане почтително до съпруга си и да замълчи, когато зазвуча химна „God save the Queen”, тя продължи да си бъбри весело с околните, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар