Синоптиците направиха изненадваща прогноза за времето

Гласувайте за статията

Метеорологичната обстановка отново ще е нестабилна

Синоптиците направиха изненадваща и донякъде стряскаща прогноза за времето до края на седмицата.

Според прогнозата на синоптиците утрините ще са предимно ясни и тихи, но в следобедните часове ще настъпва сериозна промяна. Вероятно сами се досещате, че става въпрос за валежи, които на места ще бъдат придружени от гръмотевици. Не са изключени и градушки.

синоптиците

Метеорологичната обстановка отново ще е нестабилна

В първите два дни от новата седмица, времето според синоптиците ще се задържи по-топло от обичайното за това време на годината.
В първия работен ден максималните температури на повечето места в страната ще са между 30 и 35 градуса.

Във вторник се очаква слабо понижение на дневните температури, което ще е едва доловимо. Ще преобладава слънчево време в часовете до обяд. В следобедните часове обаче като по традиция се очаква нова порция превалявания, на места придружени с гръмотевици.

Очакванията на синоптиците са за по-интензивни валежи в западната и северната част на страната. В Югоизточна България вероятността за валежи е малка.
От всичко казано дотук, няма да е грешка, ако направим извода, че времето отново ще е доста динамично. Както вече стана ясно, ще можем да се радваме на слънчевите лъчи в часовете преди обяд, докато следобедните часове ще са запазени за купеста и купесто-дъждовна облачност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар