Кали пребори депресията

Кали пребори депресията
5 (100%) 1 vote

Кали е дипломиран психолог и това много й помага за справяне с житейските неволи

Кали преживя драматичната раздяла с третия си мъж Влади и успя да пребори депресията. Изпълнителката, която е дипломиран психолог, споделя че тя трудно изпада в депресия.

Според нея човек не трябва да се отчайва от трудностите, които го сполетяват и да не тълкува промените в личния си живот като нещо негативно.

Тя е на мнение, че щастието те намира, когато не го очакваш. Но това не означава, че човек трябва да се откаже от неговото търсене през останалото време.

Кали не крие, че преминава през труден етап в личния си живот, след медийния скандал, който си спретна с бившия си любим Влади. Но въпреки всичко, тя е убедена, че няма място за депресия.

Изпълнителката се зарежда с положителни емоции от книгите, които чете и общуването с разумни хора. Тя посвещава и голяма част от свободното си време на две от любимите си занимания – разходки сред природата и езда.

Кали е категорична, че има какво още да промени по отношение на характера си. Тя определя нетърпеливостта си като свой най-голям порок. Но е на мнение, че човек не може да промени напълно характера си, а само да го шлифова, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар