Андреа дразни Джени Суши

Гласувайте за статията

Андреа е неотлъчно до Кобрата

В момента Кубрат Пулев е в Америка заради продължението на казуса с Джени Равало. Спортната комисия реши, че нашенецът трябва да посещава специални курсове, за да се научи да е по-сдържан в отношенията си с жените.

От крайния резултат на изпита след курса ще стане ясно дали лицензът му ще бъде върнат по-рано.

Както вече стана ясно, заради скандала с Джени Равало, по-известна с прозвището Голото суши заради предизвикателните си фотосесии, Кобрата е с отнет лиценз за мачове в САЩ. Но Комисията реши да му даде още един шанс. Ако той покаже, че е станал по-сдържан и по-толерантен, лицензът му ще бъде върнат и ще има възможността отново да се излезе на ринга в САЩ.

Но за тази цел трябва да се премине успешно курса. Три пъти седмично той ходи на лекции. Преподавателите го учат как да се държи не само с дамите, но и с хората с обратна ориентация.

Андреа също придружи Кубрат в пътуването му отвъд Океана. Изпълнителката ще остане с него в САЩ, докато курсът приключи. Тя оползотворява максимално добре времето, в което Кубрат е на лекции. Блондинката не пропуска възможността да събира тен край басейна и залива мрежата с предизвикателни фотоси, насочени най-вече срещу Джени Равало, която е известна с разголените си снимки. С фотосите, които споделя, макар и разголена, Андреа иска да покаже на журналистката, че е много повече от нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар