Вижте как е изглеждала любимата на Криско на 15 години (ФОТО)

Вижте как е изглеждала любимата на Криско на 15 години (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Любимата на Криско от малка е чаровна

Изгората на Криско – Цвети Петрова от малка е била красавица, видя „България днес“. На 15 години тя е била с дълга до кръста черна коса. И тогава лицето й било безупречно чисто и не се е налагало да използва много грим, за да прикрива несъвършенства по кожата си, както правят повечето млади дами.

Криско има връзка с бившата стюардеса от 3 години. След броени седмици тя ще го дари с наследник. По съвет на личния си гинеколог Цвети е излязла в дълъг отпуск преди раждането.

Специалистът я предупредил, че дългите полети и промяната в климата могат да се окажат фатални за плода в утробата й. Цвети, която за пръв път ще стане майка, решила че е по-добре да не рискува. Криско я подкрепя напълно и той е поел изцяло издръжката й.

Преди време се появи слух, че двамата тайно са сключили брак. Но изпълнителят побърза да опровергае тези твърдения. Той е категоричен, че Цвети е подходящата жена за него и е убеден, че в точния момент връзката им ще премине на следващо ниво.

Дуетният партньор на Слави Трифнов е на мнение, че бракът не променя отношенията между двама души и поради тази причина не счита да бърза с подписа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар