Гала направи изненадващо признание

Гала направи изненадващо признание
5 (100%) 1 vote

Гала изненада не само зрителите, но и коментаторите на предаването си с разкритието, което направи

Гала направи интересно разкритие в ефир, с което изненада не само зрителите, но и колегите си. Тя сподели, че преди време е отглеждала плъх като домашен любимец. Блондинката се спряла на гризач, който се приема за полски вредител.

Дъщеря й Мари е главният виновник за пребиваването на плъха в дома им. Тогава наследницата й била все още малка и мечтаела за домашен любимец. По-специално за хамстер.

В зоомагазина продавачът ги посъветвал да заложат на истински плъх, тъй като няма вероятност да нанесе щети върху мебелите в случай, че напусне терариума си. Аргументите в полза на плъха се оказали по-сериозни и в крайна сметка Гала променила мнението си.

Тя се спряла на плъх с розово опашка. Мари го нарекла Плъхи и била луда по него.

Щерката на Гала настоявала да отглеждат животинчето вън от терариума и в крайна сметка майка й уважила и това нейно желание.

Водещата споделя, че гризачът свикнал до такава степен с тях, че постоянно обикалял от стая в стая, докато ги намери. С изненада блондинката споделя, че от престоя му в жилището й няма поражения върху мебелите и паркета, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар