Димитър Рачков получи неочаквано обяснение в любов

Димитър Рачков получи неочаквано обяснение в любов
5 (100%) 1 vote

Любовта на Мария Игнатова към Димитър Рачков бледнее на фона на това признание

Димитър Рачков получи неочаквано обяснение в любов. Това се случи по време на спектакъла „Забраненото шоу на Рачков“ в родния град на комика.

Бившият господар на ефир напълни Летния театър в Бургас, където 2 000 души имаха възможността да го гледат на живо и се забавляваха с него в продължение на цели 3 часа.

Рачков направи задълбочен анализ на телевизиите и информацията, която ни предоставят. В средата на спектакъла негов фен се провикна с пълно гърло: „Рачков, обичам те!“.

Първоначално комикът се направи, че не го чува. Но след като виковете на почитателя му започнаха да го смущават, той най-после отвърна. Комикът го помоли единствено да не прави такива признания пред майка му.

Почитателят му го изненада и със специална тениска, която носеше в негова чест. На предната й част беше щампован образа на комика с надпис: „Рачков, обичам те!“, а на задната беше лика на Мария Илиева.

Комикът беше поканил и своята добра приятелка Софи Маринова, с която направиха незабравимо шоу. Изпълнителката зарадва почитателите си не само с някои от своите песни, но и със знанията си по английски език. Тя развесели публиката и с няколко забавни истории от личния си живот, пише Марица.бг, позовавайки се на Флагман.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар