Захари Бахаров прати брат си на психолог

Захари Бахаров прати брат си на психолог
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров вдигна ръце от брат си Явор

Захари Бахаров се видя в чудо от брат си Явор. Известният тв водещ прати родственика си на психолог. 33-годишният актьор най-накрая осъзнал, че скандалите, в които се забърква, пречат на кариерата му и е време да направи нещо, за да реши проблемите си.

Откакто е на терапия при специалист, по-малкият брат на Захари Бахаров се чувства много по-добре. Той се надява, че с помощта на психолога ще успее да пребори гнева в душата си.

През последните няколко години Явор се забърка в няколко големи скандала. По време на участието си в Биг брадър той се опита да шантажира Големия брат, заявявайки че след излизането си от риалитито ще разпространи неверни слухове. Но в крайна сметка Явор Бахаров се оказа неприятно изненадан, след като научи, че казаното от него е било записано. Той беше изгонен от Къщата без да получи хонорара си. Единствено намесата на брат му го спаси от плащането на солидна неустойка.

Последната му изцепка е свързана с неговата приятелка. Навръх Трети март актьорът налетя на случаен минувач, който се опита да се намеси в спора му с любимата. Братът на Захари Бахаров прекара 72 часа в ареста, след което бе осъден по бързата процедура, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар