Бившият на Мария Илиева я съсипа

Гласувайте за статията

Бившият на Мария Илиева я довърши

Георги Михайлов, от когото Мария Илиева има син, я довърши. Бившият футболист, който отказа да влезе в ролята на баща на малкия Александър, ще заведе друга до венчилото. След броени дни той ще се венчае за годеницата си Владислава.

Двамата ще сключат граждански брак в ритуалната зала на столичния булевард „Витоша“. След това ще се венчаят в намиращата се в непосредствена близост църква „Света Неделя“.

Влюбените ще отпразнуват щастливото събитие с пищно парти в ресторант в столичния квартал Горубляне. Тържеството ще се състои в същия ресторант, където Софи Маринова и Гринго купонясваха до зори.

Подготовката за сватбата върви към финалната права. Вече са раздадени поканите на гостите, но въпреки това младоженците пазят в тайна събитието и не желаят да се шуми покрай него.

Но лошите новини за Мария Илиева не свършват. Любимата на Георги е бременна и много скоро тя ще го дари с наследник. Всъщност това не е единствената причина за сватбата.

Бившият на Мария Илиева е решил да заведе любимата си до олтара, тъй като двамата много се обичат. От първия миг на връзката им той копнее за семейство с нея – нещо, което той отказваше да създаде с изпълнителката, пише Марица.бг, позовавайки се на БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар