Маргарита Михнева с имоти за милиони

Маргарита Михнева с имоти за милиони
5 (100%) 1 vote

Маргарита Михнева е собственик на имоти за милиони

Маргарита Михнева къта имоти за милиони. Устатата журналистка притежава два просторни апартамента в центъра на столицата. Едното жилище се намира точно срещу Парламента, а другото на „Оборище“.

Въпреки завидното си състояние, Маргарита Михнева не демонстрира завидно висок стандарт на живот. От години тя се придвижва с градския транспорт и не ползва дори услугите на таксиметровите компании в столицата, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преди дни папараците на печатното издание щракнаха журналистката на качване в трамвая. Облечена в рокля в червен цвят и боти в същия нюанс, тя се качи в трамвая и близо 10 минути пътува по релсите.

Маргарита Михнева слезе на спирка на булевард „Рожен“ в столичния квартал „Надежда“, където живее сестра й. Вероятно тя е използвала обществения транспорт, за да отиде на гости на своята родственица.

Последните години Михнева живее предимно в Швейцария. В страната на най-вкусните шоколади и най-надеждните банки от години живее щерката на журналистката. Наследницата й се прехранва като учителка по тенис в един от най-престижните швейцарски колежи, където учат само деца на богаташи.

Преди време Маргарита Михнева се оплака, че пенсията й е обидно ниска. Тя получава едва 200 лв. От години устатата бивша телевизионерка разчита на финансовата подкрепа на дъщеря си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар