Маргарита Михнева с имоти за милиони

0

Маргарита Михнева е собственик на имоти за милиони

Маргарита Михнева къта имоти за милиони. Устатата журналистка притежава два просторни апартамента в центъра на столицата. Едното жилище се намира точно срещу Парламента, а другото на „Оборище“.

Въпреки завидното си състояние, Маргарита Михнева не демонстрира завидно висок стандарт на живот. От години тя се придвижва с градския транспорт и не ползва дори услугите на таксиметровите компании в столицата, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преди дни папараците на печатното издание щракнаха журналистката на качване в трамвая. Облечена в рокля в червен цвят и боти в същия нюанс, тя се качи в трамвая и близо 10 минути пътува по релсите.

Маргарита Михнева слезе на спирка на булевард „Рожен“ в столичния квартал „Надежда“, където живее сестра й. Вероятно тя е използвала обществения транспорт, за да отиде на гости на своята родственица.

Последните години Михнева живее предимно в Швейцария. В страната на най-вкусните шоколади и най-надеждните банки от години живее щерката на журналистката. Наследницата й се прехранва като учителка по тенис в един от най-престижните швейцарски колежи, където учат само деца на богаташи.

Преди време Маргарита Михнева се оплака, че пенсията й е обидно ниска. Тя получава едва 200 лв. От години устатата бивша телевизионерка разчита на финансовата подкрепа на дъщеря си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.