Хороскоп за 16 юни, неделя

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
За да не се изнервяте допълнително, проявявайте по-голямо търпение – и към себе си, и към околните. Колкото и да искате някакво ваше желание да се осъществи, няма да постигнете нещо с бързане, с натиск и с нерви.

Телец
Не бива да се затваряте в себе си и да очаквате, че другият ще се сети какво искате вие и кое не е наред. Не е изключено през следващите дни да получите вест от човек, с когото сте били свързани преди в личен план.

Близнаци
Следвайте сърцето си, за да останете верни на себе си. От друга страна обаче, ако излезе нещо за довършване, не го пренебрегвайте, а се заемете с него час по-скоро. Открийте време за семейството и близките си, както и за разходка сред природата.

Рак
Използвайте момента, за да се освободите от стари вещи и от неща, които ви задушават. Не допускайте да се връщате назад в миналото. Поемете въздух и гледайте само напред.

Лъв
Ако започнете да се инатите и да се налагате над партньора си, положението ще стане още по-лошо. Бъдете по-търпеливи с околните и не очаквайте те да изпълняват всяка ваша прищявка. Обърнете внимание на семейството си.

Дева
Ако се открие шанс да изкажете мнение по някакъв въпрос или да ви осени добра идея, не си мълчете – вижданията ви може да се окажат ценни за хората около вас. Ще трябва да преодолеете своята собствена сигурност или безпокойство.

Везни
Темата за това доколко ви иоценяват отново ще излезе на дневен ред. Периодът е много благоприятен за установяване на нови контакти, за придобиване на опит и знания. Обърнете повече внимание на половинката си.

Скорпион
Дори на дневен ред да излязат проблеми, които не сте успели да разрешите в миналото, заемете се сериозно и щесе справите с тях. Отделете време за разходка в приятна компания.

Стрелец
Изключително подходящ ден за разходка сред природата и за отдаване на творческа дейност. Време е да направите промени във всекидневните си навици, ако смятате, че имате нужда от това.

Козирог
Нещата няма да се развиват според вашите представи, така че не си навивайте нищо на пръста. Оставете събитията да следват собствения си ход и така ще намерите нужния ви баланс.

Водолей
Денят е подходящ за творчески занимания. Сега може да се възползвате от влиянието на планетите, отдавайки се на някаква любима дейност в свободното си време. Разходката на открито ще ви подейства ободряващо.

Риби
Ще продължава да бъде актуален въпросът дали да изразите своята позиция, или не. Ако смятате, че дадена ситуация ще се промени към по-добро бладогарение на разговор, добре е да го проведете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар