Пиарката на Корнелия Нинова с тузарски апартамент като на Йончева (Снимки)

Гласувайте за статията

Бояна Бозаджиева тъне в лукса на дизайнерско си жилище

Пиарката на Корнелия Нинова е с дом досущ като на своята близка дружка Елена Йончева. Бояна Бозаджиева живее в баровски столичен квартал Където притежава апартамент като истинско бутиково бижу.

Снимка: Ретро

Въпреки, че дома на въпрсната дама, която е дясната ръка на шефката на БСП не е толкова обширен като на скандалната евродепутатка никак не е евтин. Защото бил обзаведен по проект на архитектите на наше известно дизайнерско студио. Специалистите изцяло обзавели жилището и то само с мебели, изработени по индивидуална поръчка.

Снимка: Ретро

От кадрите става ясно, че пиарката на Нинова също като Елена Йончева предпочита светлите и топли тонове като бяло и бежово в съчетание с кафяво. На очи се набива факта, че всяко свободно кътче в луксозния апартамент е заето с гардероб. В който Бояна прибира дизайнерските си дрехи. Които дразнят и възмущават социалистите.

Снимка: Ретро

Бояджиева винаги е изтупана с маркови тоалети. Притежава супер луксозни аксесоари като чантата на Живанши, за която е платила 2 бона, както и блузи на починали на скоро Лагерфелд. Всяка една, от които струва поне 200-300 лева.

Снимки: Ретро

Пиарката на Нинова демонстрира предпочитанията си към лъскав живот не само в дома си, но и на улицата. Блондинката кара чистак ново БМВ от първа серия. Базовият модел на бавареца, с който дамата пори улиците започва от 56 хиляди лева, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар