Десислава Иванчева е бременна (Ще се спаси ли от затвора?)

Десислава Иванчева е бременна (Ще се спаси ли от затвора?)
5 (100%) 1 vote

Десислава Иванчева очаква дете

Десислава Иванчева най-после ще сбъдне най-голямата си мечта. Бившата кметица на „Младост“, която е осъдена на 20 години затвор заради искане на подкуп в размер на 500 000 евро от строителния предприемач Александър Ваклин, е заченала успешно чрез ин витро процедура.

Последният й тест за бременност е отчел положителен резултат. И ако всичко се развива нормално, тя ще стане майка в края на месец март следващата година, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Успешната ин витро процедура е била извършена в болница „Света София“ от най-добрия ембриолог у нас. Лекарите са категорични, че ако Десислава Иванчева иска да роди живо и здраво дете, трябва да намали стреса. Освен това тя трябва да се откаже и от пушенето на цигари – вреден навик, с който в продължение на години не успява да се пребори.

Покрай скандала с подкупа, бившата фризьорка дори увеличи дневната дажба тютюн и започна да пуши до 3 кутии цигари дневно.

Раждането на детето, означава че тя ще се спаси и от затвора. Делото на втора инстанция ще бъде гледано също в края на месец март идната година. Но като самотна майка, Иванчева ще се спаси от затвора, тъй като присъдата й ще бъде отложена, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар