Меган Маркъл измъчвана от следродилна депресия (Херцогините също плачат)

Гласувайте за статията

И Меган Маркъл страда от следродилна депресия

Меган Маркъл също страда от следродилна депресия. След като миналата година успя да докара до сълзи Кейт Мидълтън и то на собствената си сватба, сега херцогинята си пати от същото. По време на парада за рождения ден на кралицата, феновете й отбелязват, че е била на ръба на сълзите. И е изглеждала много тъжна и изтощена.

Херцогинята е известна с темперамента, както и с екстравагантния си начин на живот, за който често е критикувана. Появата й на парада обаче беше наистина сериозна изненада за всички. Още по-изненадващ бе фактът, че младата майка трудно скри факта, че страда от следродилна депресия. И изражението на лицето й я издаде.

Миналата година херцогинята на Кеймбридж изпадна в подобно положение, при това малко преди сватбата на Меган и Хари. Както е известно, съпругата на по-младия довела до сълзи снаха си, след като се скарала на принцеса Шарлот заради щети по шаферската й рокля. Кейт успя да се овладее и в църквата умело прикри състоянието си. Херцогинята току-що бе родила, но намери не само сили да се появи пред обществото, но и да издържи цялата сватба, въпреки драмите.

Към днешна дата Меган опита от собственото си лекарство. Тя самата роди преди по-малко от месец и й се наложи да присъства на кралския парад. Докато каретата обикаляше, Меган беше добре, но по време на авиошоуто едва не се разплака. Още една причина двамата с Хари да се скрият отзад и да стаят по-далеч от камерите.

И Меган Маркъл със следродилна депресия сн. You Tube

И Меган Маркъл със следродилна депресия сн. You Tube

Двойката обаче бе една от първите, които се скриха от публиката, а източници от двореца твърдят, че Меган доста трудно преживяла следродилната депресия. Състоянието се изразява в повишена възбудимост, нервност, чувствителност, емоционалност и хормонален дисбаланс. Това е и една от причините бившата актриса да отложи връщането си пред обществото – не би искала да я видят в нервен срив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар