Доналд Тръмп навърши 73 с най-шантавото парти (Топ 3 на Достранните партита за рождения му ден)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп навърши 73, разкриха най-странните му купони

Доналд Тръмп може и да е президент, но също така тази седмица беше и рожденик. Американския държавен глава е бил посрещнат с песни от целия персонал на Белия дом, по повод празника.

С огромна торта и музикална импровизация, служителите на президента го поздравиха за празника. И това далеч не е първото откачено парти, което му организират.

Екипът на Тръмп му организира и друга изненада. Когато излезе на ливадата пред Белия дом, за да говори за здравната реформа, служителите му го заобиколиха и го поздравиха с песен и аплодисменти. Самият Тръмп видимо се смути от толкова внимание. Но се овладя и благодари на всички.

Що се отнася до предишните партита на президента, в топ три на най-откачените влизат парти в казино от 2005 година, когато платил цели 500 долара на Памела Андерсън, само, за да се появи на купона.

Събитието било съпътствано с голяма 15-метрова торта, а купонът продълфил до малките часове на следващия ден.

По ирония на съдбата, Памела Андерсън, която тогава е била гост-звезда на събитието, днес е срещу Тръмп. И ревностно го критикува заради атаките срещу Джулиан Асанж.

Другото странно парти е през 1996 година, когато Тръмп е женен за Марла Мейпълс и празнува 50-годишен юбилей. Тогавашната му съпруга му организира парти с цигуларки и оркестър, но отказва да му пее като Мерилин Монро. За сметка на това, на тортата го представят като Супермен, пише „Метро“.

Куриоз и то не в смешния смисъл на думата, обаче е рожденият ден през 2017 година. Тогава американския президент честити не само своя рожден ден, но и този на армията. Няколко часа по-късно избухват престрелки и безредици, загиват десетки военни от САЩ в Близкия изток.

Честитиха рождения ден на Тръмп с импровизиран концерт в Белия дом сн. You Tube

Честитиха рождения ден на Тръмп с импровизиран концерт в Белия дом сн. You Tube

Президентът се появява в ефир, за да изрази съболезнования към семействата на жертвите, а минути по-късно сяда на тържествена вечеря с цялото си семейство. По случай личния си празник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар