Брад Пит в опасна близост с Дженифър Анистън

Брад Пит в опасна близост с Дженифър Анистън
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Дженифър Анистън в опасна близост

Брад Пит и Дженифър Анистън отново се сближиха. Двамата бивши съпрузи прекараха романтична почивка в Рим. Това не е поредната жълта клюката, а самата истина.

Актьорите се озовали в Италия по покана на Джордж Клуни и съпругата му Амал.

Източник, станал свидетел на романтичната им ваканция, сподели че двамата са били във възторг. Миговете, прекарани заедно, се отразили много добре не само на Брад Пит. Но и на Дженифър Анистън. 50-годишната актриса се почувствала отново специална за него. Тя се върнала във времето, в което беше единствена за Брад Пит и той имаше очи единствено за нея, пише ПИК.

Красавицата и бившият любим на Анджелина Джоли бяха семейство до 2005 година. След раздялата им актьорът бързо се събра с колежката на Дженифър Анистън, с която създаде голямо семейство. Двамата имат общо 5 деца. Но любовната им история вече остана в миналото.

Брад Пит и Анджелина Джоли претърпяха тежък развод, който се проточи цели две години.

Както вече стана ясно, вина за забавянето на развода има единствено холивудската актриса, която постоянно предявява претенции към съпруга си.

Изнервен от дългия процес, Брад Пит помоли адвокатите си да наложат краен срок на Анджелина Джоли за финализиране на развода. Ако тя не се съобрази с него, съдът ще й наложи глоба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар