Азис: Ромите трябва да се научат да работят (Вижте още)

Гласувайте за статията

Последната песен на Азис вдъхновена от баща му

Само преди няколко дни Азис пусна новата си песен – „Циганче“. Парчето се превърна в хит, но както повечето песни на поп фолк изпълнителя, пак предизвика скандал. За „Циганче“ Азис се вдъхновил от книга, която е написал баща му преди време.

Още преди години родителят на поп фолк изпълнителя написва книгата „Бяхме… Цигани“. Тя е в малък тираж, но почти целия Констинброд я притежава. Сега Азис е подновил печата и разпространението й в града.

В книгата на бащата на поп фолк изпълнителя се разказва за тежкия живот, който се води от семейството му, както и за това как често са били отритвани от обществото. Напук на всички очаквания в книгата няма лични истории за самия Азис. В нея се срещат по-скоро размисли как да се интегрират циганите, пише „България днес“.

Поп фолк изпълнителят обяви, че именно това е посланието в новата му песен. Азис подчертава, че никога не се е срамувал от произхода си, но ромите трябва да се научат да работят, а не да чакат всичко наготово. Родителят на поп фолк изпълнителя продължава да живее зад високи дувари сам в родния Костинброд. Съпругата му Гергина работи от години във Виена. Майката на Азис се прибира в родината си за по месец, след което отново заминава във Виена.

Най-близките на поп фолк изпълнителя са стриктно пазени от сина си от години. Той не говори почти нищо за тях. Въпреки несметното богатство на една от най-големите звезди в родния шоубизнес, бащата на Васил живее скромно. Музиката и писането са неговата страст в последните години. „Цялото ни семейство са музиканти. Талантът на Васил е наследствен“, горд е родителят на гласовития певец.

Според Азис ромите трябва да се научат да работят сн. ХотАрена

Според Азис ромите трябва да се научат да работят сн. ХотАрена

Близки до семейството споделят, че Азис многократно е предлагал на родителите си да им уреди добър живот в столицата. Те обаче категорично отказват да напуснат Костинброд. Поп фолк изпълнителят никога не е крил, че именно майка му и баща му са дали тласък на кариерата му, защото били заможни хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар