Събраха ли се? Брад Пит и Дженифър Анистън на ваканция в Италия

Гласувайте за статията

Брад Пит се върна при бившата си Дженифър Анистън?

Дженифър Анистън и Брад Пит се събират? Или поне този въпрос задава списание „In Touch“ по повод неочакваната съвместна ваканция на двамата в Италия.

Двойката, която от 12 години е разведена, дава сериозна заявка за нова връзка. А причина за това е неочакваната им романтична разходка до Рим и езерото Комо.

Бившите съпрузи неочаквано решили да се появят заедно на парти на Джордж Клуни. Актьорът и съпругата му Амал поканили бившите влюбени на гости в имението си край езерото Комо.

Брад и Анджелина обаче са били забелязани да си правят туристическа обиколка в Рим. А след това заминали и на отдих във вилата на семейство Клуни.

„Тези два дни наистина бяха вълшебни за тях. И двамата са въодушевени. Отдихът наистина ги сближи. Джен е споделила с Амал, че се е върнала в миналото с Пит, когато не откъсвали очи един от друг.

И Брад никога не е бил толкова щастлив, както по време на почивката.

50-годишната Анистън и 55-годишния Пит са заедно до 2005 година. Веднага след тяхната раздяла актьорът започна връзка с актрисата Анджелина Джоли, с която имат шест деца.

През 2016 година те се разделиха, а в началото на миналия месец окончателно сложиха край на брака си.

Съпрузите все още изясняват условията около развода и подялбата на имуществото си, но се смята, че са свободни.

Междувременно адвокатите им продължават да водят преговори за финансовото им състояние оценено на над повече от четвърт милиард долара. Брад преди няколко месеца заяви, че само за година е дал на Анджелина близо 8 милиона долара за издръжка на децата. Както и допълнителни средства за жилища и други разходи.

Брад Пит и Дженифър Анистън се събират? сн.. You Tube

Пит обаче не иска да коментира ситуацията с децата. Засега те са поверени на Анджи, а актьорът редовно пътува, за да прекарва време с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар