Преслава се втали до неузнаваемост (Снимка)

Гласувайте за статията

Преслава отново стана 45 кг.

Преслава се втали до неузнаваемост. Вчера поп фолк изпълнителката пусна снимка в официалния си профил в Инстаграм, където показа супер тяло. „Тагнете най-големия мързел, който познавате. Аз лично отидох май само да се подпирам и да се щракна“, написа Преси към кадъра.

Феновете й обаче побързаха да я успокоят, че няма нужда да тренира, защото и без тренировки изглежда супер. „Нямаш нужда от тренировка… Тази фигура видимо е натренирана!“, написа сестрата на Преслава народната певица Ивелина Колева към качена снимка. Почиталите на Преси също побързаха да я похвалят за невероятната фигура и да се пошегуват, че за „подпирането и щракването“ също си трябват „усилия“.

„Е, и за това трябват усилия“, „Класика. И аз така правя“, „Екстра си си“, пишат феновете на поп фолк изпълнителката. „Аз и да се снимам дори не ходя“, шегуват се други. Трети пък завиждат на Преслава, че така поддържа фигурата си – „с подпиране“. „Ако с поспиране я поддържаш тази форма… направо ти завиждам, искам и аз“, пише последовател на поп фолк изпълнителката в Инстаграм.

От качения от Преслава кадър в мрежата се вижда, че тя е свалила доста килограми докато е била в болнични. Певицата изглежда не повече от 45 килограма. Дали за това е виновен някакъв вирус, заради който поп фолк изпълнителката официално спря участията си или докато е била в почивка, Преси е увеличила броя на тренировките, едва ли ще разберем.

Но се вижда, че каквото и да е направила поп фолк изпълнителката, е дало резултат и тя е свалила доста килограми.

Някои от почитателите на Преси обаче са загрижени, че тя се е вталила твърде много. А това може да се отрази зле на здравето й, особено сега, когато грижите покрай Паола са доста.

Преслава се втали до неузнаваемост сн. Инстаграм

Преслава се втали до неузнаваемост сн. Инстаграм

Не липсват и фенове на Преслава, които я молят да сподели тайната си за изваяна фигура и които открито споделят, че й завиждат благородно за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар