Мег Раян крие тайна дъщеря 13 години (Първи снимки)

Гласувайте за статията

Мег Раян осиновила дете и го крие 13 години от всички

Актрисата Мег Раян осиновила дете преди 13 години, но едва наскоро се осмели да го покаже. Повече от десетилетие актрисата пазела в тайна, че има осиновена дъщеря от Китай.
Момиченцето се казва Дейзи Тру и никога не е било показвано пред обществото. За първи път двете са снимани по време на разходка в Ню Йорк.

Мег не изпускала ръката на дъщеря си и се постарала да се скрие зад тъмни слънчеви очила. Папараците обаче все пак разпознали актрисата и останали изумени от новината, че тя има толкова пораснала дъщеря.

Мег изключително рядко говори за дъщеря си, а още по-малко за факта, че е осиновена. В изключително малобройните си интервюта, в които засяга темата за децата си, актрисата споделя, че има изключително умна, чаровна и естествена дъщеря, но не говори за нея, за да запази личното й пространство и да не съсипва живота й.

Тя изключително рядко говори за семейството си, а почти не ги показва и в обществеността. И за първи път е заснета с дъщеря си Дейзи.

Мег Раян осиновя дъщеря си, когато тя е само на 13 месеца. Произходът й не е известен, но се предполага, че е осиновена от Китай, пише „точка“.

Последните десет години Мег Раян рядко се появява пред обществото. Звездата от „Безсъници в Сиатъл“ се раздели със съпруга си Денис Куейд и се отдаде изцяло на грижите за децата им. Слухове в Холивуд носят, че актрисата участва като помощник-режисьор в различни продукции. Освен това е ангажирана с многобройни благотворителни проекти, които също поглъщат част от времето й.

Мег Раян с тайна дъщеря сн. You Tube

Мег Раян с тайна дъщеря сн. You Tube

След развода Мег си направи и няколко пластични корекции, които също й се отразиха. Затова и актрисата избягва да се появява пред обществото. А с тайната си дъщеря, която крие от 13 години — нейната поява си бе сензация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар