Джени Бонд: Ако Меган не спре с екстравагантностите, ще се изложи пред британците!

Гласувайте за статията

Джени Бонд посъветва Меган Маркъл да спре с екстравагантностите

Джени Бонд посъветва Меган Маркъл да обуздае екстравагантния си стил. Бившата дворцова служителка призова херцогинята на Съсекс към умереност, освен ако не иска да си навлече гнева на британците.

Тя се появи в интервю за Yahoo News, в което сподели, че ако съпругата на принц Хари не овладее маниера си да харчи, може да си навлече доста ядове.

„Нейно височество би трябвало да е по-умерена в разходите си. Ние разбираме, че тя е кралска особа, обществена личност и звезда от Холивуд, но все пак е и част от най-обсъжданото семейство в Англия. Не е уместно да проявява толкова голяма екстравагантност“, добавя още тя.

Джени е категорична, че именно тези екстравагантни действия на Меган, я правят толкова непопулярна сред обществото. В редиците на данъкоплатците се надига недоволство, че гардеробът на херцогинята надминава дори този на Кейт Мидълтън.

За роклята на Меган от „Диор“, която тя носи на държавно посещение в Мароко миналата година, още се носят легенди. Възмущение обхвана сериозна част от средната класа на САЩ и Англия, тъй като тоалетът бе оценен на над 100 000 лири.

Отделно от това, бебешкото й парти за 300 000 долара също не се понрави на британците. Тя понесе критики и от еколозите, че за едно пътуване с частен самолет е пръснала цяло състояние.

Самата Меган не коментира разходите си, но няма информация и колко от сумите, които харчи, са нейни лични средства, и колко — от държавните ресурси отпускани на кралицата. Дори нейно величество съобразява разходите си по тази причина.

Критикуват Меган Маркъл че харчи прекалено сн. You Tube

Критикуват Меган Маркъл че харчи прекалено сн. You Tube

Междувременно стана ясно, че двойката си е наела и специалисти по социалните мрежи. Причината била желанието им да достигнат популярността на Кейт и Уилям в интернет. Двете двойки явно продължават с абсурдното съревнование помежду си, превръщайки го в интернет риалити за рейтинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар