Селена Гомес проговори за флирта с Бил Мъри в Кан

Гласувайте за статията

Селена Гомес проговори за флирта с Бил Мъри в Кан

Селена Гомес проговори за закачката с Бил Мъри в Кан. Актрисата и нейният доста по-възрастен колега бяха заснети да си шушукат доста интимно. По-късно звездата дори публикува снимка, че ще се женят. На въпрос в тв шоу доколко тези неща са истина, тя се разсмя и отговори, че всичко е само шега.

Във вечерното шоу на Джими Фалън, Селена сподели, че е изключително развеселена от историите, но също така призна, че снимката й с Бил Мъри е доста странна.

„Да, отстрани изглеждаме малко странно. Особено като е така наведен над мен“, казва още актрисата.

Тя бе категорична, че той не й е налитал, нито пък тя е флиртувала с него. „Закачаше се. Бях много притеснена заради премиерата и Бил се стараеше да ме успокои. Често ми говореше в ухото, шегуваше се с мен. В този момент конкретно ми каза, че съм много красива тази вечер. В следващия момент застана сериозен пред камерите. А когато потеглихме към театъра, се обърна, за да провери, дали всичко е наред с мен и дали го следвам“, споделя още актрисата.

Селена признава, че двамата са се забавлявали страхотно и са се разбирали прекрасно един друг. Но отрече всякакви попълзновения от негова страна. „Той е един много мил и любезен човек. Изключително много ми помогна по време на снимките“, казва още звездата.

Селена Гомес проговори за отношенията с Бил Мъри сн. NBC TV

Селена Гомес проговори за отношенията с Бил Мъри сн. NBC TV

Селена, която наскоро се върна от продължително лечение, видимо е напълняла, но на актрисата не й пука. Новата й пухкава фигура вероятно е в резултат на тежкото лечение, на което се подложи и на лекарствата, които взима. Гомес не коментира проблемите със здравето или с теглото, след като преди години призна, че е болна от лупус. Това я принуди да се подложи на операция за присаждане на бъбрек, след като нейните отказаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар