Отчуждени ли? Кейт и Уилям с тайно бягство в провинцията (Свидетели разказват)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям може да имат три деца и отговорности, но се радват и на малко време за себе си.

Дори и след 8 години брак Кейт и Уилям не са си омръзнали. И напук на слуховете, че двойката има проблеми в семейния живот, не са си по-близки от всякога.

Съпрузите изглеждат отдадени на работата си и на короната, както и на трите си деца, а в отношенията им пред обществото няма и намек за романтика. Оказа се обаче, че това са само роли, които двамата играят пред камерите. Всъщност двойката се радва на щастлив семеен живот и не са посветени само на децата.

Малък семеен хотел в Къмбрия публикува снимки на Кейт и Уилям от тяхното посещение там. Двойката беше в провинцията, за да помага за изграждането на центрове за бедни, както и да помага на фермери. След напрегнатата сутрин и обяд обаче, съпрузите са кацнали с частен хеликоптер, близо до хотела. За огромна изненада на собствениците и служителите, те поръчали следобеден чай и закуски в частна трапезария, където се усамотили за няколко часа.

Следобедното удоволствие им струвало 23 лири, но служителите са категорични, че съпрузите били изключително усмихнати и ведри. Те си поговорили приятелски с персонала, с ръководството и не пропуснали да похвалят готвача за подкрепящите закуски.

Както е известно, двамата имат три деца и им е доста трудно да си откраднат и секунда спокойствие у дома. Затова и подобни малки бягства предизвикват усмивка у поданиците им в Британия.

Служителите споделят още пред „Дейли мейл“, че двамата били много сърдечни и подкрепящи се един друг. А това опровергава абсурдните слухове, които се появиха в последно време, че има напрежение между двойката или че са се оженили по споразумение.

Кейт и Уилям по-близки от всякога сн. You Tube/ Royal Reviewer

Кейт и Уилям по-близки от всякога сн. You Tube/
Royal Reviewer

След заслужения отдих, двамата си тръгнали с хеликоптера, като дори помахали на персонала. Двойката нямала нищо против снимките, но не е ясно, дали са разрешили да ги снимат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар