Меган Маркъл без фитнес и диети след раждането (Още разкрития за кралското семейство)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не практикува нито фитнес, нито диети, отслабва естествено

Меган Маркъл се е отказала от всякакви физическо натоварване след раждането. Съпругата на принц Хари си гледа бебето и не помисля за диети, спорт и други подобни дейности. Тъй като актрисата вече е на възраст, лекарите я посъветвали да не се претоварва. Затова и Меган взела решение да не бърза, а да остави тялото си само да почувства, кога е най-подходящия момент да започне със спортни занимания.

Пухкавата й фигура по време на парада за рождения ден на кралицата предизвика доста коментари. Както и фактът, че принцът й направи забележка, тъй като се въртеше по време на събитието.

Ясно се вижда, че херцогинята е решила да се наслади наистина на едно спокойно майчинство. И вероятно ще се появи пред пресата чак през есента, подобно на Кейт миналата година.

Междувременно двамата с Хари си имат и други проблеми. Двойката успя да наеме бавачка за бебето, но майка му поема все така нощните смени. Жената е подписала железен договор за конфиденциалност, пише „Дейли мейл“. Тя не издава абсолютно никакви подробности за живота на кралската двойка, нито за детето им.

Меган също така е поискала забрана да се паркира на моравата в близост до имението им, където преди дни туристи решиха да си направят парти пикник. Традиционният панаир, който се провежда в близост до имението на двойката ще трябва да си намери друго място, отбелязват още от изданието.

Същевременно младата майка ще трябва да сложи под контрол и разходите си. Тя бе посъветвана да не харчи прекалено много, тъй като прахосничеството й прави лошо впечатление на британците. Още повече, че никой не знае кой точно плаща гардероба й — държавата, или частен фонд с лични средства на двойката.

Нищо чудно, че двамата са обект на толкова клюки и скандали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар