Няма кой да погребе Чане

Няма кой да погребе Чане
5 (100%) 2 votes
Най-близките на Стоян Зайков-Чане се отрекоха от него

Най-близките роднини на двойния убиец от Костенец Стоян Зайков-Чане се отрекоха от него след зверствата му – пише в. „Уикенд“. Таткото и братът на Чане са се отказали да организират погребението му и при това положение трупът на Зайков ще бъде кремиран – отбелязва изданието.

Тялото на Стоян Зайков, който се самоуби на 26 май край Долна баня, след като бе обграден от десетки полицаи, все още е задържано в моргата на Съдебна медицина по настояване на прокуратурата.
„Очакваме експертни заключения, които трябва да бъдат изготвени за разследването по случая. За жалост, Чане се самоуби и след смъртта му останаха много неизвестни за мотивите за убийствата на съпругата му Милена и братовчед му Валентин. Докато разследването не приключи, трупът му няма да бъде освободен“ – призна представител на прокуратурата.

До този момент обаче най-близките роднини на Стоян Зайков не са се възползвали от правото си да поискат предаването на трупа, за да организират погребението му. Така тази отговорност остава за община Костенец, която ще поеме разходите по кремацията му. Чане ще последва съдбата на друг самоубил се масов убиец – Росен Ангелов-Горския, който навръх новата 2018 година изтреби до крак 6-членно семейство на любовницата си Кети Кюхова в Нови Искър – припомня изданието.

Кремират тялото на Чане

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар