Явор Бахаров тръгна на психолог

Гласувайте за статията
Актьорът Явор Бахаров се опитва да укроти буйния си нрав

По-малкият брат на Захари Бахаров – Явор Бахаров, често се забърква в грандиозни скандали – пише в. „Уикенд“. 33-годишният актьор най-накрая осъзнал, че многобройните му изцепки му създават имидж на конфликтен и чепат актьор и пречат на кариерата му. Затова по съвет на Захари Явор започнал да посещава психолог – отбелязва изданието.

Специалистът по житейски кризи, депресии и поведенчески проблеми се опитвал да укроти неконтролируемата му агресия. Откакто посещавал кабинета му, Явор бахаров се чувствал много по-спокоен.
„Вече ходих няколко пъти и се чувствам добре. Трябва да преборя гнева в себе си – очевидно е, че имам проблем с него. Надявам се, че ще успея да се справя с помощта на специалист. Трудно е, но не е невъзможно“ – признава Явор, който иначе е талантлив актьор.

Неведнъж през последните години Явор Бахаров влизаше в пререкания с други популярни личности на публични места. Преди време дори нападна и приятелката си Калина. Преди 2 години той бе отстранен принудително от риалити формата „ВИП Брадър“, след като изнудвал Големия брат, че след излизането си ще наговори лъжи за предаването, без да знае, че камерите записват всяка негова дума. Така актьорът не получи дори стотинка от престоя си в Къщата и единствено намесата на брат му Захари го спаси от тлъсти неустойки към продукцията – припомня изданието.

Явор трябва да преодолее вътрешния си гняв

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар