Мегз иска 6 бона на месец от Гала

Гласувайте за статията
Скандалната модистка Мегз се натиска за космически хонорар в предаването „На кафе“

Мегз има реални шансове да изгрее със собствена рубрика при Гала от есента – разкрива „Уикенд“. Нашумялата шивачка се натискала да прави в „На кафе“ поредица за мода и личен стил. За да подпише договор с шоуто обаче, искала да й се плащат по 6000 лева на месец – отбелязва изданието.

Хитрата дизайнерка от Раковски имала самочувствие да преговаря за месечна заплата, равна на доходите на средностатистическия българин за половин година, благодарение на успеха си в интернет шоуто, което води вече втори сезон. Тя е лица не предаването „Инстакуин“ – риалити за нахакани млади момичета, което тече в мрежата. Проверка на изданието сочи, че като водеща Миглена Каканашева надминава рейтинга на Гала. Отделните епизоди на шоуто ѝ достигали над 200 000 гледания. В Нова тв смятали, че ако Мегз влезе в ефир със собствена рубрика, може да спаси и „На кафе“, чийто рейтинг всеки сезон става все по-нисък.

Каканашева обаче отказвала да се продава евтино и си сложила цена от 6 бона месечно. Това е двойно повече от заплатата, която взимаше от „На кафе“ официалната половинка на Гала – Стефан. Като ководещ на жена си миналата година той прибираше 3000 лева на месец. Мъжът на Петя Дикова пък в момента взима от предаването 3500 лева.

Мегз може да изгрее в „На кафе“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар