Ники Шванца избяга в Кипър

Ники Шванца избяга в Кипър
5 (100%) 1 vote
Бившия любовник на Мая Илиева – Ники Шванца, върти хотел в турската част на Кипър

В Кипър Николай Иванов-Шванца се е захванал със солиден бизнес с ресторанти и хотел, който е изцяло негова собственост – пише в. „Уикенд“. Идвал си в България само когато трябва да се яви по делото срещу него за участие в престъпна група – отбелязва изданието.

Ако Иванов получи осъдителна присъда, той надали ще я излежи, а ще остане завинаги в Кипър, коментират негови приятели. Там той се чувствал недосегаем за родното правосъдие, защото живеел в северната част на острова, която е по турска юрисдикция. Според запознати Интерпол нямали правомощия в тази част на острова и издирвани с червена бюлетина лица нямало как да бъдат задържани без съгласието на местната власт.

Кроткият на пръв поглед Николай Иванов бе арестуван в началото на февруари 2016 г. и обвинен в куп сериозни престъпления, сред които убийства, разпространение на наркотици и рекет в съучастие с бандата, ръководена от Ива Иванов-Гела, който е в неизвестност и до днес. Групата бе разбита през пролетта на 2015 година, след като легендарният варненски ъндърграунд играч Атанас Радев – Наско Ластика я изпя в полицията.

Самият Радев почина на 17 юли 2015 г. в болница в морската столица. Официалната диагноза беше тумор в мозъка. Аутопсията му показа, че той е бил болен и от СПИН.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар