Седмичен хороскоп за 15-21 юни – спокойствие за Везните, разбирателство за Козирозите

Седмичен хороскоп за 15-21 юни – спокойствие за Везните, разбирателство за Козирозите
4 (80%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Очаква ви сравнително спокойна седмица, през която повечето от вас ще бъдат в добро настроение и ще мислят позитивно. Дори когато обстановката е по-напрегната, вие ще успявате с философска нагласа да се извисите над проблемите. Не позволявайте да ви въвличат в чужди спорове и в интриги, но ако сте лично засегнати или в някакъв момент трябва да изкажете мнение, направете го – важно е гласът ви да се чуе!

Скорпион
Как ще се развият събитията през седмицата, зависи много от това по какъв начин оползотворявате енергията си – дали работите върху себе си и по собствените си проекти, или опитвате да влияете на другите, за да получите това, което искате. Ако е първото, то тогава може да свършите доста полезна работа – ще сте съсредоточени, ще се задълбочите максимално в това, което правите.

Стрелец
В случай че сте били по-натоварени с работа през изминалите дни, сега обърнете по-голямо внимание на себе си. Ако не се чувствате добре и не ви достига енергия, вземете мерки и забавете темпото. Има вероятност проблемите ви да са на емоционална основа, така че не потискайте чувствата си и им давайте воля. В подобни моменти е препоръчително да се занимавате със спорт или да се разхождате сред природата.

Козирог
През идната седмица ще усетят облекчение най-вече тези от вас, които през изминалите дни са срещали трудности в общуването с любимия човек или с делови партньор. Сега има шанс комуникацията да тече по-гладко и по-лесно да постигате разбирателство по спорни въпроси. Ще си улесните живота, ако не изисквате околните задължително да бъдат на една вълна с вас. Събитията ще следват собствения си ход.

Водолей
Периодът е много благоприятен за социалния ви живот, така че няма да ви липсват възможности за установяване на нови контакти и за забавления. Излизайте по-често, не се застоявайте вкъщи и не се затваряйте в себе си. Общувайте активно. Някои от вас е възможно да се запознаят с интересен човек.

Риби
За да се справите с предизвикателствата в средата на юни, преценявайте кое е най-важното за вас и не се опитвайте да бъдете на няколко места едновременно, иначе силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите. Ако се престорите, че някои проблеми не съществуват или просто не се отнасят за вас, също няма да се чувствате добре. Помнете, че каквото и да искате да постигнете в този момент, трябва да си го извоювате сами.

Хороскопа за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар