Деси и Румен Радеви на пазар с НСО (ФОТО)

Деси и Румен Радеви на пазар с НСО (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Деси Радева и нейният съпруг обикалят столичните бутици в юнската жега

dav

Репортери на „България днес“ щракнаха Деси и Румен Радеви по време на пазар в юнската жега. Президентското семейство излезе на шопинг, охранявано от гардовете на НСО. Охраната на президентшата е поверена на дама от службата.

Президентското семейство реши да обиколи бутиците, намиращи се в близост до сградата на президентството. На метри от нея се намират магазините, от които първата дама се облича за официални събития. Тоалетите там започват от 1000 лв, а тези от лимитираните колекции достигат до няколко хиляди лв, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Впечатление на всички направи близостта между първата дама и президента. Двамата се държаха за ръце като влюбени тийнейдъри, коментират столичани.

За обиколката си из магазините, Деси Радева беше заложила на стилно и същевременно удобно облекло – модерен дълъг гащеризон в черен цвят, съчетан с бели маратонки и голяма дамска чанта. Впечатление прави и перфектно стилизираната й коса.

Първата дама определено си взе поука от критиките и вече обръща внимание на всеки детайл от визията си. Всички следят под лупа начина, по който изглежда президентшата, след като няколко пъти тя си позволи да се появи във вид, който не е подходящ за жената на президента.

Освен на стилисти, Деси Радева разчита и на мнението на приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар