Седмичен хороскоп за 15-21 юни – успехи за Овните, компромиси за Телците

Седмичен хороскоп за 15-21 юни – успехи за Овните, компромиси за Телците
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще постигате успехи в професионалната област не заради стремежа ви да бъдете първи във всичко, а заради вашата готовност да научавате нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че сте способни да постигнете повече, търсете възможности да учите и да се развивате, така че да станете майстори в своята област. Към средата на периода някои от вас ще бъдат по-раздразнителни.

Телец
През идната седмица ще се изправите пред предизвикателството да откриете компромисно решение между това, което желаете вие, и това, което иска партньорът ви. Ще трябва да полагате по-големи усилия, за да постигате разбирателство. Дали ще успеете, зависи от волята ви, както и от готовността ви да говорите с човека до вас и да дискутирате проблема.

Близнаци
През дадения период спокойно обърнете поглед към бъдещето – към възможностите и събитията, които ви очакват там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече мислите ви са насочени главно към новите неща, толкова по-добре за вас. Дори настоящето да не е такова, каквото ви се иска да бъде, не се обезкуражавайте и не мислете за пречките.

Рак
По една или друга причина служебните ви ангажименти ще минат на заден план и няма да бъдат ваш приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, за да си починете, да отмените дадена задача, за която обикновено не ви достига време, или да останете на разположение на близките си. Едва ли ще бъдете толкова мотивирани в работата си обаче.

Лъв
Седмицата ще е изключително благодатна за бизнес – може да сключите изгодна сделка, да проведете успешни преговори или да прекратите неработещо делово партньорство. Има и една подробност обаче – няма смисъл да бързате, да напирате и да прилагате натиск. Що се отнася до личния ви живот и любовните връзки, през дадения период вашите желания вероятно ще се разминават с реалността.

Дева
Между 15 и 18 юни пред вас ще се открият възможности да се изявите по някакъв начин в работата или в социалния живот. Може да блеснете с външния си вид, с талантите си, с идеите си или с това, което сте сътворили. Препоръката към вас е да не стоите в сянка и да не проявявате излишна скромност – сега е моментът да излезете напред със самочувствие и да покажете какво знаете и какво можете.

Хороскопа за останалите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар