Елена Йончева изгони неверния си съпруг (Всичко за драмата)

Елена Йончева изгони неверния си съпруг (Всичко за драмата)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева си отмъсти на неверния архитект

От дни в медийното пространство се носи усилен слух, че любимият на Елена Йончева й кръшка с по-млада колежка. Приближени до социалистката коментират, че тя все още не може да преглътне унижението, на което е била подложена от съпруга си.

Бившата на Сергей Станишев отдавна подозирала Пламен, но си затваряла очите в името на съвместното им бъдеще. Досега тя обръщаше внимание само на кариерата си и игнорираше съмнения, че в отношенията й с младия архитект се е намесил и трети човек.

Дни преди появата на публикациите в медиите за изневярата на Тодоров, Елена Йончева взела важно решение. След като близки я информирали, че любимият й вече е минал границата на благоприличието и навсякъде се появява с новата си любима, бившата журналистка избухнала.

Разгневената Елена Йончева събрала багажа на любимия си в няколко сака и го изхвърлила през терасата на луксозната си къща в Драгалевци.

Запознати коментират, че тя е бясна на Пламен и едва ли ще намери сили да му прости изневярата. Според тях, аферата му с 27-годишната красавица датира от края на миналата година. Двамата с Пламен се сближили покрай съвместните си проекти и свързаните с тях пътувания в страната и чужбина, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар