Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултира с астролог (Вижте още)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова зачева до края на годината

Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултира с астролог. Щастливата майка направо луднала по астрологията и за всичко се допитвала до звездите. А след последното предсказание Светлана не можела да си намери място от вълнение.

От известно време по астрологията луднал и съпругът на плеймейтката – Християн Гущеров. Той също започнал да се води от астро съветите преди да предприеме каквото и да било. Светлана и Християн имали лична астроложка, до която се допитвали при всяка важна крачка в живота им. Звездобройката вече над година и половина вещаела бъдещето на двойката, а по думите на г-жа Гущерова всичките й предсказания се сбъднали с абсолютна точност.

Светлана се допитвала до астроложката Мира Кунева от няколко години, пише hotnews.bg. Тя и предсказала, че ще се срещне мъж, чийто описание досущ съвпадало с това на Християн Гущеров. Астроложката й предсказала също кога ще се омъжи и кога ще забременее. „Каза ми кога ще се омъжа, кога ще забременея.

Беше ме предупредила, че ще зачена до 12-ти юли миналата година. После се оказа, че наистина така стана – заченах точно в деня на подписването ни с Хриси – 1 ви юли. На самата сватба вече съм била бременна, а аз разбрах 5 дни след това“, признава Светлана в интервю.

Гущерова се допитвала до астроложката за важните крачки, които прави в живота си. Наскоро Светлана отново била на сеанс при личната си астроложка. Този път тя пророкувала, че до края на 2019-та година или в началото на 2020-та година, на семейство Гущерови им предстои отново блага вест. Тогава Светлана и Християн ще очакват нов член на семейството. Според Мира Кунева второто бебе на семейство Гущерови ще бъде момче.

Светлана Гущерова не прави и крачка без да се посъветва с астролог сн. Инстаграм

Светлана Гущерова не прави и крачка без да се посъветва с астролог сн. Инстаграм

Първото дете на Светлана и Християн е момиченце и се казва Анелия-Добромира, на бабата и дядото по бащина линия. Засега обаче г-жа Гущерова пази дъщеря си далеч от светлините на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултира с астролог (Вижте още)”

  1. маг Пройчо

    юни 15. 2019

    Много ми е симпатично това девой1е, затова искам да го предупредя: на 17-ти юни луната е във фаза „пълнолуние“, а това означава, че следващата седмица има много голяма опасност от бум на епидемия от венерически болести!!!!!!! Много да внимава!!!!!!

Добавете коментар