Елена Йончева го удари на чест по италиански

Гласувайте за статията
Евродепутатката Елена Йончева изгони неверния Пламен Тодоров заради младата му любовница

Бившата журналистка и настояща евродепутатка Елена Йончева е изгонила архитекта прелюбодеец с грандиозен скандал – пише „Уикенд“, като се позовава на свидетели на панаира. Елена изхвърлила багажа му от просторната къща в столичния кв. „Драгалевци“, където двамата живеят под наем, и с крясъци му заявила, че не иска да го вижда повече – отбелязва изданието.

Драмата се разиграла малко преди публикацията в миналия брой на изданието, разкриваща за първи път в печата изневерите на Тодоров. Доброжелатели осведомили Елена Йончева, че мъжът ѝ вече е преминавал границите на благоприличието, появявайки се на публични места с любовницата си. С това чашата на търпението ѝ преляла – разгневена, тя му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

„Елена не можа да преглътне унижението. До един момент търпеше, но вече ѝ писна да я излагат по този начин!“ – коментира близък до семейството.
От няколко месеца евродепутатката подозирала, че Пламен има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточи върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата ѝ била наложителна. Архитект Тодоров бил хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Новата му фаворитка се казва Виктория и е едва на 27 години, издават отлично осведомени източници. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но скоро отношенията им преминали границата на строго официалното професионално общуване – коментира изданието.

Елена бу шута на мъжа си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар