Наталия Симеонова стана двойна (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Русокосата водеща крие мощни телеса в широки роби

На Наталия Симеонова й се налага да крие тялото си в широки дрехи. Бившата водеща на „Море от любов”, която преди беше с вид на ангел сега не прилича на себе. Теглото й се е увеличило двойно и вече гони стоте кила.

Едновремешната фея на любовта съвсем се е запуснала и от разстояние си личи, че отдавна е загубила битката с наднорменото тегло. Тя е суетна жена и иска да скрие килограмите си с дрехи тип торба. Но се вижда, че все повече пълнене от стрес и депресия.

Снимка: lupa.bg

Според запознати Наталия се борела с нервите си като се хранела с калорични гозби. От както слезе от ефир преди повече от три години и нещо блондинката е без работа. Тя бе снимана от репортер на „Лупа” в центъра на столицата. Паркирайки луксозния си джип „Панамера” като привлече вниманието първо с баровското си возило. А после и с дрехите си.

Снимка: lupa.bg

В опит да скрие наедрялото си тяло чаровната водеща на родния ефир вече се облича само с широки роби. Но и с тях се вижда, че е драматично напълняла. Тези, които я познават от студентските години са на мнение, че килограмите й са се качили тройно.

Преди години Наталия изглеждаше като манекенка. И можа би затова Денис Ризов си я хареса за жена. Само, че след раздялата им тя изпадна в меланхолия. Не случайно в светските среди се говори, че е негова вината толкова много да се запусне, предават от lupa.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар