Калина Паскалева се наля – не ще да се пусне по бански! (още подробности)

Калина Паскалева се наля – не ще да се пусне по бански! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева наля форми, не се пуска по бански!

Калина Паскалева се отдаде на пълен релакс. Журналистката и писателка започва приключения и ваканция след края на телевизионния сезон, през който се потруди доста.

Калина Паскалева

Калина Паскалева не се пуска по бански, но нагъва по два десерта

Първата дестинация, която посетила наскоро, е новооткрития хотел в Сапарева баня 103 Hotel & SPA.

От фотосите, които изкусителката е пуснала в социалната мрежа се вижда, че тя се наслаждава на релакса и на сладки изкушения. Дори брюнетката си поръчва не по един, а по два десерта.

В Инстаграм тя също е споделила и обяда си. От снимките се вижда, че Калина Паскалева си е поръчала салата. За разлика от други бг звезди, които се хвалят с почивките си по басейни и язовири, тя не е посмяла да си качи снимка по бански.

Веднага в социалните мрежи заваляха предположения защо някогашната изкусителка Калина не го е направила. Според някои потребители тя не се е решила, защото е качила някое и друго кило и се притеснява да се пусне по бански.

Други пък смятат, че фигурата й си е съвсем нормална, но просто не иска да залива социалните мрежи с разголени фотоси като поредната кифла или бръмчалка.

Дали писателката наистина е напълняла, или не иска да предизвика поредния скандал с горещи снимки, остава загадка. Която може би само бъдещето ще разгадае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар