Мариела Нордел взриви мрежата: Ето какво мисли Путин за гейовете! (виж тук)

Мариела Нордел взриви мрежата: Ето какво мисли Путин за гейовете! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел взриви мрежата с изказването на Путин за гейовете!

Мариела Нордел явно още е на вълна гей парада в столицата, провокирал редица спорове сред обществото. Преди минути тя реши да покаже на всички какво мисли Путин по въпроса. И постна в профила си изказването му относно хомосексуалистите:

Путин

Путин с твърда и ясна позиция за гейовете

„Едно мнение на г-н Путин за различните… „В Русия не тероризираме гейовете, просто не им позволяваме те да ни тероризират. Политиката на Русия не е хомофобска. Ние не репресираме гейовете. Просто не ги превръщаме в норма, а съхраняваме нормалния балансиран морал.

Ясно е, че винаги в историята е имало гейове. Няма защо да го отричаме. Няма и смисъл да ги преследваме, както правеха на запад само допреди половин век. Вкарваха ги в затвора.

Един от най-големите умове на човечеството – Алан Тюринг (един от бащите на компютърната техника ) се е самоубил, заради терора спрямо него в Англия. Защото е бил гей. Това в Русия не го е имало и никога няма да го има.

Хомосексуалните ги има, но мястото им просто не е в центъра на вниманието и не е да определят те ценностите ни. Мисля, че това е разумната политика, и е очевидно, че като я следваме, сме в много по-стабилна ситуация от Европа например.

ЕС трябва да направи крачка назад от тази крайност, в която се е хвърлил. Европейците обичат крайностите – преди горяха на клади вещици и вкарваха в затвора хомосексуалните.

Сега отидоха в другия край – всяка луда жена се превръща в идеолог на ново мислене, а хомосексуалните получиха повече права от нормалните. Ако ЕС не направи корекция в това отношение, той просто ще се разцепи.

И то не само между Източна и Западна Европа, а и вътре в самите страни от Запада. Има милиони французи и германци, които се доста раздразнени от насилственото налагане на извратени ценности. Сега потискат всичко, но накрая то ще изригне.“

Владимир Путин – Президент на Руската Федерация“, публикува изказването му Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар