Вижте какво предсказа известна астроложка на Светлана Гущерова

Вижте какво предсказа известна астроложка на Светлана Гущерова
5 (100%) 1 vote

Известна астроложка предсказва бъдещето на Светлана Гущерова

От две години Светлана Гущерова се доверява на известна астроложка. В съветите на Мира Кунева се вслушва и любимият на бившата плеймейтка Християн. Двамата не правят и крачка без предварително да се посъветват със специалистката.

Тя предсказала брака им и появата на тяхната първородна дъщеричка. Още преди да срещне Християн Гущеров, Светлана знаела описанието на бъдещия си съпруг. Мира Кунева й предсказала с точност как ще изглежда той. След като се запознала с Християн, Светлана веднага разбрала, че ще свърже живота си с неговия.

Астроложката й предсказала, че ще зачене преди 12 юни. И това нейно предсказание се сбъднало с точност. Светлана заченала в деня на сватбата си, но разбрала благата вест след 5 дни.

Според предсказанията на Мира Кунева, в живота на Гущерови предстои още едно щастливо събитие. До края на тази година, най-късно в началото на следващата, Гущерова се забременее отново. Астроложката е категорична, че второто й дете ще бъде от мъжки пол.

Самата Светлана не крие, че двамата с Хриси вече работят по въпроса и се надява много скоро да го дари с втори наследник. По нейно настояване дъщеричката им носи имената на баба си и дядо си по бащина линия. Малката е с две имена. Тя се казва Анелия-Добромира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар