Антония Петрова разкри тайната на щастието си

Антония Петрова разкри тайната на щастието си
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова разкри тайната на щастието си

Антония Петрова сподели на какво дължи щастието в личния си живот. От думите на миската в социалната мрежа става ясно, че всичко, което й се случва, е резултат от Закона на привличането. В публикацията й се забелязват множество утвърждения, типични за хората, планиращи бъдещето си чрез този закон.

Позитивните утвърждения, известни още като афирмации, работят единствено в положителна насока. Те са доказан метод за препрограмиране на нашето подсъзнание и привличане само на положителни събития в живота ни. Мислите за лично щастие и любов привличат правилните хора и по този начин те се превръщат в реалност.

Антония Петрова, чийто пост изобилства от положителни утвърждения, е живото доказателство за тези твърдения.

В навечерието на 35-ия си рожден ден тя написа, че е благодарна на съдбата за всичко, което й е дала. Миската сподели, че се чувства напълно завършена като личност и има всичко, за което човек може да мечтае – здрава е, има успешна кариера, невероятен съпруг и син, родителите й са живи и здрави и са до нея, в семейството й цари мир и разбирателство.

Антония Петрова е убедена, че щастието и постиженията в живота й са на път да се случат. Тя пише още, че е дълбоко благодарна и признателна на съдбата за всичко, което й е подарила, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар