Глезят Лили Иванова като кралица в Слънчев бряг

Глезят Лили Иванова като кралица в Слънчев бряг
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова официално откри сезона в Слънчев бряг

Лили Иванова откри официално юбилейния 60-и старт на сезона в най-големия курортен комплекс у нас Слънчев бряг. Примата на българската естрада изнесе бутиков концерт в Бедрум, който може да бъде определен истинска наслада за сетивата.

Антуражът на звездата е бил съставен от 40 души. Тя впечатлила домакините със спартанския си режим. За разлика от колегите си от световна величина, Лили Иванова не претендирала с трудни за изпълнение изисквания. Мениджърите на клуба са свикнали да изпълняват всевъзможни желания на изпълнителите, които гостуват там – от снабдяване с минерална вода от Алпите до осигуряване на най-скъпата храна в света – хайвер от белуга.

На фона на подобни претенции, изискванията на Лили Иванова били просто незабележими. Примата помолила единствено за свежи плодове и чай без захар. Тя е на мнение, че в топлото време трябва да се пият топли напитки, тъй като те съдействат за изхвърляне на токсините по естествен начин.

Лили Иванова е била настанена в бутиковия хотел Хелена сендс, който е един от най-луксозните в комплекса и от години се свързва с името на Маджо. Апартаментът на звездата се намира на последния етаж и разполага със собствено джакузи. Огромната тераса към него е отделена от любопитните погледи на съседите.

Примата се възползвала от възможността за слънчеви бани на терасата, но в ранните часове на деня, когато слънцето не е вредно, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар