Деси Цонева направи неочаквано признание за бъдещия си наследник

Деси Цонева направи неочаквано признание за бъдещия си наследник
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева проговори за бъдещите щастливи събития в живота си

В интервю за „Галерия“ Деси Цонева проговори за събитията в живота си. Брюнетката се носи на крилете на любовта с Явор Стефанов вече втора година, пише Хот арена, позовавайки се на изданието. Тя не се притеснява от факта, че той е по-голям от нея с цели 19 години. Щерката на Митко Цонев споделя, че в настоящия си любим е открила нещо, което не е срещала в другите мъже.

Тя отрече слуховете, че бъдещият й наследник не е бил планиран и е обмисляла аборт. Деси Цонева сподели, че двамата с Явор много искали да имат дете. Но единственото, с което тя не може да свикне, е полът на бебето. Брюнетката винаги си е представяла, че има две момчета и трудно свиква с мисълта, че ще стане майка на момиченце.

И този път тя ще роди със секцио по медицински показания. Репортерката не мисли за трето дете, тъй като раждането в този случай ще бъде рисково.

Деси Цонева споделя, че първият й брак е бил грешка и синът е бил причината той да бъде сключен. С любимия й вече планират венчавка. Двамата ще подпишат преди раждането на бебето. Но църковния брак и същинското тържество ще се състоят два-три месеца след появата на дъщеричката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар