Пайнера вдигна мерника на Райна

Гласувайте за статията

Оставането на Райна в „Пайнер“ е под въпрос

Митко Пайнера вдигна мерника на Райна. Откакто е с настоящия си любим Валери Тюлеков, певицата остави работата си на заден план. И докато се носи на крилете на любовта, има вероятност да остане без работа. Но очевидно това не я притеснява и най-важното за нея е нейният любим, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Райна заряза напълно кариерата си вече няма почти никакви участия. Рядко тя се изявява на фестивали и събори, но категорично отказва изяви в нощни заведения. Заради отказа й да се върне на сцената, Митко Пайнера търпи сериозни загуби. Той е категоричен, че ако Райна продължава в същия дух, ще бъде принуден да прекрати договора си с нея.

Певицата се вълнува единствено от преживяванията с новия си любим. Тя вече го е запознала с близките си и идеята за брак и деца не им е никак чужда. В случая Райна е по-настоятелна, тъй като осъзнава, че вече е крайно време да стане майка.

Близките й одобряват Валери, който също е родом от Сандански. Въпреки, че приходите на пайнерката са по-скоро нулеви, тя и любимият й не спират да обикалят света. Скоро двамата се върнаха от почивка в Германия. През студените месеци влюбените посетиха Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар