Алекс Сърчаджиева теши мъката по Ласкин с нова визия

Алекс Сърчаджиева теши мъката по Ласкин с нова визия
5 (100%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева теши мъката по Ласкин с промяна във визията

Усмивката отново краси лицето на очарователната Алекс Сърчаджиева. Заслугата за това е на един от най-добрите й приятели – известния коафьор Николай Иванов – Нико, научи Hot Arena.

Талантливият фризьор прави всичко възможно да разведри почернената Сашка. Освен, че винаги е на нейно разположение като добър приятел, Нико успял да убеди, че промяна във външния вид ще й помогне да се почувства малко по-добре.

Той успял да убеди Алекс Сърчаджиева да проемени цвета на косата си. От блондинка тя стана брюнетка. Очарователната водеща смени русо с цвят в шоколадовокафяво. От няколко седмици тя е с нова визия.

Почитателите й са приятно изненадани от промяната и тя непрекъснато получава комплименти, откакто е с нова визия, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

В момента Алекс е ангажирана с обиколки из страната заради постановката „Терапевти“ на Сатиричния театър. Освен това, тя се е нагърбила и с десетки други ангажименти. Повечето от тях са свързани с воденето на различни събития.

Решението на Алекс Сърчаджиева да не се оттегля от работата, помогнало в голяма степен да преодолее мъката от загубата на любимия си Иван Ласкин. Тя е категорична, че никога няма да преживее тази загуба, но все пак трябва да намери сили да продължи да живее заради дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар