Пайнера прекъсна почивката на Преслава

Пайнера прекъсна почивката на Преслава
5 (100%) 1 vote

Преслава се връща на работа по настояване на шефа си

Пайнера прекъсна почивката на Преслава. Изпълнителката се връща на работа по негово настояване. Преди повече от месец, тя отмени бъдещите си участия, заявявайки че има проблем със здравето. След това Преси удължи отсъствието си с още няколко седмици и сама се издаде каква е причината за това.

В социалната мрежа тя сподели снимки с новия си нос и на всички стана ясно, че отсъства заради направената операция. Но отсъствието й продължи прекалено дълго и съвпадна с един от най-натоварените периоди за певиците – абитуриентските балове. В резултат не само Преслава загуби голяма сума пари, но и нейният шеф.

Търпението на Пайнера се изчерпа и в разговор с Преси, той й заповядал незабавно да се върне на работа. Митко Димитров зачита празниците на певиците си и винаги им изпраща цветя, когато има повод. Но по отношение на работата, той е много строг. Дори Преслава не се осмелява да му противоречи. Той заявил, че е крайно време тя да се върне на работа.

След броени дни пайнерката се завръща с изява на фестивал в Турция. Тя и колегите й Азис и Тони Стораро се радват на особена почит в южната ни съседка. На същия фестивал преди 5 години Преси беше отличена с награда, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар