Хороскоп за 14 юни, петък – любовно настроение за Стрелците, предпазливост за Рибите

Хороскоп за 14 юни, петък – любовно настроение за Стрелците, предпазливост за Рибите
2 (40%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Внезапен порив на безумна любов може да провали не само този ден. Поначало петък е труден за професионалната ви реализация, внимавайте. Не може да разчитате на признание на способностите и постиженията ви от началството, което, разбира се, не е много приятно. Промяната, към която се стремите, приближава. Необходими са търпение и въздържаност. Сега не търсете компенсация в любовта.

Скорпион
Много сте напрегнати, внимавайте да не се провалите в очите на близките, приятелите и любовния партньор. Действително обстоятелствата около вас се развиват доста динамично и не са малко задачите ви за разрешаване, но проявете повече въздържаност. Един конфликт може да доведе до тежки последици. Стремете се към хармония в контактите и там ще забележите светлината в тунела.

Стрелец
Повечето от вас, особено мъжете Стрелци са настроени любовно. Вероятно това ще бъде основната характеристика за петък. В този смисъл може да се каже, че обстоятелствата се подобряват и възвръщате позиции. Не липсва и материален късмет. Дори да сте претърпели известни загуби, ще установите, че са малки в сравнение с тези, които биха могли да бъдат.

Козирог
Около вас се наблюдава неприятно раздвижване, внимавайте днес да се претърпите удар от засада. Препоръката е особено валидна за професионалната ви дейност или бизнеса. Не е изключено да бъдете поставени в ситуация за бързо взимане на решение или да се наложи спешно да заминете. Избягвайте спорове, защото има голяма вероятност да утежните положението си.

Водолей
Петък е напрегнат, не са малко ангажиментите и проблемите ви. Старателно контролирайте поведението си, внимавайте и какво говорите. Застрашавате любовната си връзка с изпуснати думи. В делови аспект ще ви върви и с лекота ще изпълните програмата си. Склонни сте обаче да пилеете пари. Сдържайте се и се опитайте да се вместите в рамките на финансовите си възможности.

Риби
Не бъдете твърде самоуверени, вслушвайте се в интуицията си. Съпътства ви сполука, но не забравяйте предпазните мерки. Действайте обмислено, избягвайте конфликти и не се увличайте от любовни авантюри. Бъдете особено внимателни на работното място, където се очертават новости. Не сте застраховани срещу неприятности от страна на тайни врагове.

Хороскопа за първите 6 зодии може да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар