Василена Гръбчева съсипа Антон Хекимян

Василена Гръбчева съсипа Антон Хекимян
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян е емоционално сринат след раздялата с Василена Гръбчева

След като научил, че голямата му любов Василена Гръбчева е на път да мине под венчилото с новия си любим, Антон Хекимян изпаднал в тежка депресия, научи HotArena.

Водещият все още търси на своята половинка, докато бившата му изгора крои планове за съвместно бъдеще с любимия си. Малко след като се раздели с Хекимян, Гръбчева заживя под един покрив с настоящия си интимен партньор.

Само  две седмици след първата им среща, блондинката се нанесла при любимия си д-р Асен Цеков.  Първата им среща била свързана с професионален ангажимент на телевизионерката. Тя трябвало да отрази благотворителна кауза с участието на настоящия си любим. Работната им среща преминала в лична, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Красавицата не крие, че идеята за деца и сватба не е никак чужда на нея и на любимия й.

Тя не съжалява за раздялата с Антон Хекимян, с който я свързва 5-годишна връзка. Блондинката останала крайно разочарована от колегата си, който от началото на връзката им я залъгвал с обещания за брак и съвместно бъдеще. Освен това той твърдеше пред медиите, че мечтае за възрожденска сватба с Гръбчева. Но двамата так и не стигнаха до олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар