Хороскоп за 14 юни, петък – хазартен шанс за Овните, късмет за Девите

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Изпъква хазартен шанс, който може да го приемете както буквално, така и символично. Все пак бързам да предупредя да имате по-умерено отношение към риска. Предприемчивостта ви ще бъде възнаградена, но не сте предпазени от неприятности. Не поемайте отговорностите и материалната тежест само вие, а ги разпределяйте и на други хора.

Телец
Наблюдават се неприятни трансформации относно работата ви и любовните дела, бъдете предпазливи. Възприемайте спокойно и хладнокръвно това, което става, иначе може да се окажете в много неприятно положение. По-добре е да чакате и да мислите. Предстои позитивно развитие и не е лошо предварително да планирате задачите си. За момента доходите ви превишават разходите, но внимавайте и в тази област.

Близнаци
При мнозина петък се явява под формата на изпит за проява на личностните добродетели. Бъдете търпеливи спрямо развитието на обстоятелствата и толерантни в отношенията си с околните. Хубаво би било, ако протегнете на други ръка за помощ, дори вашите лични дела да не вървят твърде гладко. Впоследствие ще се убедите, че такъв начин на действие е много изгоден.

Рак
Поемете задачите в свои ръце и ще се почувствате пълноценни. Концентрирайте волята си върху изпълнението на онези свои желания, които са необходими за успеха на делата ви. Денят е благоприятен, но дръжте постоянно пред погледа си главната цел. Не се претоварвайте и не пилейте пари.

Лъв
Прогнозите за петък са хубави, печелите както в любовта, така и в материално отношение. В работата си отново ще имате успех, но бъдете по-инициативни и действайте веднага. Иначе ще пропуснете възможността да постигнете желания резултат. Не пренебрегвайте и препоръки от страна на други хора. Ако тръгнете на път, ще си доставите огромно удоволствие, ще спечелите и нови приятели.

Дева
Денят е с позитивна характеристика и дори късметлийски, но вие сте притеснени и неуверени. Някой от вашия кръг, който заема високо положение, ще ви протегне ръка за помощ. Не възприемайте събитията драматично, а покажете недосегаемост. Имате добри възможности в материалната сфера, стига да действате по-освободено.

Хороскоп за другите 6 зодии може да видите ТУК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар