Преслава пак понесе критики от феновете (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Преслава ядоса почитателите си

Преслава пак понесе хиляди критики от феновете си. Близо месец поп фолк изпълнителката е в болничен. Носеха се слухове, че Преслава е повалена от тежък грип, както и че двамата с Павел вече са в очакване на второто си дете. Причината поп фолк изпълнителката да е в болничен се оказа корекция на носа.

Благодарение на болничните Преслава прекарва всяка свободна минута с дъщеря си Паола. Майка и дъщеря често се разхождат сред природата. Засега обаче поп фолк изпълнителката предпочита да държи малката си принцеса далеч от суетата и показността, присъща на нейната професия.

Топ звездата на „Пайнер“ обича да споделя с приятелите си в социалната мрежа всяка своя крачка, а те от своя страна нямат търпение да проследят какво прави любимката им. Последната снимка, която Преслава качи в официалните си профили с малката Паола обаче шокира феновете, пише show.blitz.bg. Малката принцеса е на шофьорското място в лъскавия автомобил на известната си майка.

Феновете нападнаха Преслава, че с тази снимка е целяла да покаже в капва скъпа кола се вози и да дразни обикновените си почитатели, които не могат да си позволят този лукс и които дават и последния си лев за вход на нейно участие, само и само да я видят.

Други пък се шегуват с нея, че може с Павел да подарят на Паола една кола за първия учебен ден. И без друго днешните родители минали всякакви граници с подаръците за своите наследници.

Преслава пак отнесе критики от феновете си сн. Инстаграм

Преслава пак отнесе критики от феновете си сн. Инстаграм

Трети нямат търпение да видят лицето на Паола. Преслава обаче упорито пази малката си наследничка от светлините на прожекторите и качва снимки, на които лицето й не се вижда, и Паола е в гръб. А това вбесява последователите й. „Ставаш банална с тези нищо не разкриващи снимки“, съскат те в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Attention!🙈Fasten your seatbelts! 😝😍😂☺️ #preslava #paola #attention #fastenyourseatbelts

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар