Емо Чолаков занижи стандарта си на живот заради новата работа (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Емо Чолаков пести от бензин

Емо Чолаков занижи стандарта си на живот. Преди малко повече от месец водещият на прогнозата за времето по Би Ти Ви съобщи, че напуска работата си. „Дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една професия, към която отдавна имам интерес, и да бъда полезен по друг начин“, каза винаги усмихнатият синоптик. От Би Ти Ви казаха, че Чолаков е сред най-ценените и уважавани колеги в екипа, но те го подкрепят в новото му начинание. Синоптикът щял да остане „техен желан гост и приятел“ и винаги щял  да бъде „вдъхновение и пример“ за екипа.

Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за времето Емил Чолаков изпитвал финансови затруднения само месец след като си тръгнал доброволно от телевизията. Най-колоритният синоптик в родния ефир е останал без личен автомобил и вече се придвижва до новото си работно място със столичния градски транспорт, доверяват очевидци.

Трансферът на Чолаков от Би Ти Ви към екипа от метеоролози на летище София се отразил на джоба му. Синоптикът гледал да пести от каквото може. Любимецът на зрителите пресметнал, че му излизало много по-евтино да ходи до летището с метро, отколкото да дава луди пари за гориво на автомобила си. Затова Емо решил да се лиши от него, пише „Ретро“.

След напускането на синоптика се заговори, че той решил да смени амплоато именно заради по-високото възнаграждение, което му предложили за новата му позиция. Но, всъщност в това твърдение нямало доза истина. Като шеф на времето в Би Ти Ви Чолаков взимал двойно.

Емо Чолаков пести от бензин сн. ХотАрена

Емо Чолаков пести от бензин сн. ХотАрена

Макар да свалил стандарта на живот, бившият синоптик бил доволен, че отишъл на по-спокойно място. А там всички колеги го приели с отворени обятия. В бившия тв колектив Чолаков срещал само женски интриги, които му дошли в повече, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар